NOTES

SEBARANG TEMPAHAN SILA SMS:

atiqah (0147939261)

atau emailkan

atiqahkj@gmail.com

atau pm di facebook

Atiqah Homemade Dessert



terima kasih..

Friday, October 22, 2010

senarai akhir nama peserta Atiqah Homemade Chocolate Contest

chewahhh..siap ada pusingan akhir lagi ye..hehe..
maaf byk2 semalam tqah tak tunaikan janji. dah masuk page sorang2, ckp nak umum semlm..
tp streamyx wat hal..sgt lembab semlm..nak loading pun tak boleh..maafkan saya ye.. :)

ni nama akhir peserta:



terdapat 9 orang semuanya yang sangat layak!!! ni lah yg ada peluang untuk menang. diorg sgt kreatif okeh..rasa mcm nak bg hadiah untuk semua je..coklat tu boleh je kalau nak bg yang 3 biji sorang, tp kos pos tulah yang tak tertanggung.. T_T

nantikan keputusannya hokehh.. :D

5 comments:

  1. Thniah utk semua peserta akhir..

    ReplyDelete
  2. syue ta layak..sob3 T_T

    tahniah kepada korang! spe menang ye? hehehe..

    ReplyDelete
  3. tq nama ndia terpilih awwww :)

    ReplyDelete