NOTES

SEBARANG TEMPAHAN SILA SMS:

atiqah (0147939261)

atau emailkan

atiqahkj@gmail.com

atau pm di facebook

Atiqah Homemade Dessert



terima kasih..

Saturday, December 25, 2010

PROMOSI JAN 2011




star roses
hanya RM 8 RM 6
beli 3 kotak = RM 15




heart roses
hanya RM 7 RM 5
beli 3 kotak = RM 13



oreo choc
hanya RM18 RM15 untuk 10 biji




35pcs gift choc
hanya RM 40 RM 38/box




choc box with 12pcs pralines
hanya RM 37 RM 35




DOORGIFT:


RM 1.00 RM0.90/set



RM 2.00 RM1.70/set




RM 3.00 RM2.60/set



**tempahan hendaklah sekurang-kurangnya 30 set bagi doorgift



BUAT TEMPAHAN ANDA SEKARANG. COKLAT AKAN DIHANTAR BERMULA 9 JAN 2011. PROMOSI BERAKHIR 31 JANUARI 2011.

NEW PRODUCT: Exclusive box


coklat di dalam box yang exclusive!




cantik kan? sangat exclusive dan mewah! cuma terdapat untuk 9 biji dan 16 biji.

HARGA:

9 biji - RM 15
18 biji - RM 26


NEW PRODUCT: Budget Choc

BUDGET CHOC 1: Star Box
- 9 pcs rose
- RM 8



BUDGET CHOC 2: Love Box
- 8 pcs rose
- RM 7




BUDGET CHOC 3: Roses
- 4 pcs rose
- RM 3



Friday, December 24, 2010

tempahan ditutup


salam semua..selepas hari ni, tqah tak akan ambil tempahan lagi ye..sehingga 30hb disember nanti..
sebabnya, tqah nak ke UK melawat abang, kak ipar dan anak saudara baru.. :)


terima kasih kerana menyokong tqah. nanti tqah balik tempah lagi ye..hehe..

oh ya, kepada sesiapa ada buat entri pasal coklat tqah ni, sila letak link kat sini ye. tak kisahlah kat comment ke, kat chat box ke..
tqah nak letakkan link korang kat sidebar tqah.. :)

Thursday, December 23, 2010

wajah baru


salam semua..mcm mana dengan wajah baru blog saya?
ada apa2 komen/cadangan/pendapat?

terima kasih.. :)