NOTES

SEBARANG TEMPAHAN SILA SMS:

atiqah (0147939261)

atau emailkan

atiqahkj@gmail.com

atau pm di facebook

Atiqah Homemade Dessert



terima kasih..

Saturday, October 30, 2010

GIFT: Suya


ni tempahan dari kawan tqah, Suya..kesian dia, lama sgt dia tempah bru dapat..
tqah sibuk sgt masa hujung minggu pembelajaran hri tu, bila start study week bru boleh buat..sorry suya..

suya tempah 2 kotak, tp satu kotak lg lupa ambik gmbr.. :(

Friday, October 29, 2010

GIFT: Rejiana Sari




2boxes of gift chocolate..terima kasih byk2.. :)

GIFT: Hisyam



ni tempahan dari kawan sekolah tqah..terima kasih hisyam.. :)

GIFT: Awie




tempahan dari kwn sekelas tqah lagi, Awie..untuk his sayang..hehehe.. :)

Tuesday, October 26, 2010

kekurangan stok

salam semua..
tqah nak mohon maaf, stok kotak cuma ada 3 biji, 4 biji dan 35 biji..
buat sementara ni dah habis..
tqah akan pulang ke kampung utk ambik stok minggu depan, 2haribulan november..

jadi start tarikh tu, kotak saiz 3 biji, 4 biji, 12 biji, 15biji, 24biji, 25biji dan 35 biji available..

cuma yg 9biji je takde sbb pengedar cakap kotak tu diberhentikan keluar utk sementara waktu..


Friday, October 22, 2010

senarai akhir nama peserta Atiqah Homemade Chocolate Contest

chewahhh..siap ada pusingan akhir lagi ye..hehe..
maaf byk2 semalam tqah tak tunaikan janji. dah masuk page sorang2, ckp nak umum semlm..
tp streamyx wat hal..sgt lembab semlm..nak loading pun tak boleh..maafkan saya ye.. :)

ni nama akhir peserta:



terdapat 9 orang semuanya yang sangat layak!!! ni lah yg ada peluang untuk menang. diorg sgt kreatif okeh..rasa mcm nak bg hadiah untuk semua je..coklat tu boleh je kalau nak bg yang 3 biji sorang, tp kos pos tulah yang tak tertanggung.. T_T

nantikan keputusannya hokehh.. :D

Monday, October 18, 2010

GIFT: Sha



ni pun tempahan dari classmate tqah, Sha..3 pieces chocolates..thanks sha!

GIFT: Mai



tempahan dri classmate tqah, Mai..untuk makan2 diri sendiri katanya.. =)


Saturday, October 16, 2010

GIFT: cede


repeat order dari cede, untuk buah hatinya Dya.. :)

Friday, October 15, 2010

DOORGIFT: nana





tempahan 100pcs doorgift dari nana.. :)

HANTARAN: nana




tahniah nana, atas pertunangan 101010 yg lepas..

p/s: tqah janji dengan nana nak jumpa pukul 1.30, tp tak dijangka kelas tqah habis pkul 2 lebih, sbb ada presentation..sepatutnya habis pukul 1.05 lagi..kesian nana tnggu tqah lama..maaf sgt2 nana.. :(

GIFT: Qid




birthday gift dari Qid kepada Sulina..nak tema warna pink hijau..thanks Qid.. :)

Wednesday, October 13, 2010

GIFT: Teha




ni tempahan dari teha..untuk pemenang giveawaynya..rugi tau sape xjoin hari tu.. :)

Monday, October 11, 2010

Friday, October 8, 2010

GIFT: Hasmah


ini tempahan dari hasmah..design yang cik hasmah pilih sendiri..tapi maaf byk2 kepada cik hasmah, sbb parcel ni lambat sampai..time ni sy guna g-dex, dah la mahal, lambat pulak tu..tak tau kenapa jadi lambat.. :(

Tuesday, October 5, 2010

GIFT: Myra




3 kotak tempahan dari myra, ke 2 tempat yang berasingan...thanks myra.. :)


Friday, October 1, 2010

NEW PRODUCT







produk terbaru!! kotak daripada coklat!

kotak sahaja: rm27
kotak dan coklat (12 biji) : rm37

GIFT: Firdaus


hadiah dari firdaus kepada mas..terima kasih firdaus!