NOTES

SEBARANG TEMPAHAN SILA SMS:

atiqah (0147939261)

atau emailkan

atiqahkj@gmail.com

atau pm di facebook

Atiqah Homemade Dessert



terima kasih..

Wednesday, June 30, 2010

LOOSE ORDER: Azin



order dari spupu tiqah, azin..loose order 10 biji.. :-)
terima kasih..

GIFT: Eili



coklat ni hadiah dari my bestfriend, eili kepada adik-adiknya.. :-)
terima kasih eili..

Tuesday, June 29, 2010

GIFT: Aida



order dari Aida, junior kat uitm kepada kekasihnya Ejo..kesian kat Aida tggu lama masa nak ambil kat bank islam..sorry..

GIFT: Tasha



tasha sanggup tempah dari indon..hehe..tqvm tasha! =)


Monday, June 21, 2010

GIFT : Ayu




35 pcs! thanks Ayu dan abangnya =)


Friday, June 18, 2010

GIFT : Ain






tempahan dari ain..2 kotak 12pcs..thanks ain.. :)

Thursday, June 17, 2010

Tuesday, June 15, 2010

GIFT : Aswadi




pelanggan pertama...thanks Aswadi! :-)


Sunday, June 13, 2010

HADIAH KEPADA PEMBELI PERTAMA!!

disebabkan blog ni baru je buka..tqah nak buat promosi! :)


kepada pembeli pertama di blog ni, akan menerima



-
-
-
-
-
-
-
-


1 biji coklat oreo!!!!


silalah beli~ :)


Handmade coklat di Kelatan

Di Kelantan jarang ada coklat kan? tapi sekarang haa...dah ada..

jadi apa lagi, cubalah rasa coklat ni! :)






Saturday, June 12, 2010

GAMBAR COKLAT




jomlah rasa.. :)


HARGA COKLAT / CHOCOLATE PRICE


CHOCOLATE ONLY (dipacking di dalam bekas plastik) :




1 biji (tanpa warna) = RM 0.70
1 biji + warna = RM 0.80
1 biji + wording = RM 0.90



contoh loose order


Photobucket


HADIAH/HANTARAN (kotak dihias dengan reben + bunga):



3 biji: RM 4.00

contoh 3 biji coklat (belum dihias dgn reben + bunga)



4 biji: RM 5.00


contoh 4 biji coklat



9 biji : RM 10.00


contoh 9 biji coklat



12 biji : RM 13.00


contoh 12 biji coklat



15 biji = RM 17.00

contoh 15 biji coklat



35 biji : RM 40.00


contoh 35 biji coklat

** harga huruf adalah percuma! :)



Photobucket



COKLAT OREO

1 keping oreo : RM 1.50

2 keping oreo : RM 1.80

edible image ( 1 keping oreo) : RM 1.80

edible image ( 2 keping oreo) : RM 2.00


contoh coklat oreo


Photobucket



COKLAT LOLLY (LOLLYCHOC)

1 biji : RM 1.50

contoh lollychoc


Photobucket


DOORGIFT:


1 biji coklat : RM 1.00contoh 1 pcs door gift




2 biji coklat (gold base container) RM2.00
contoh 2pcs gold base container door gift



2 biji coklat (cav container) : RM 2.50






Photobucket


COKLAT HELLO KITTY:




RM 5 per pcs





Photobucket


KOTAK DARIPADA COKLAT




contoh kotak sahaja




contoh kotak + coklat


kotak sahaja RM27


kotak dan coklat (12 biji) RM37




* harga di atas tidak termasuk kos penghantaran. anda ingin menempah dalam kuantiti banyak, special discount akan diberikan. :)