NOTES

SEBARANG TEMPAHAN SILA SMS:

atiqah (0147939261)

atau emailkan

atiqahkj@gmail.com

atau pm di facebook

Atiqah Homemade Dessert



terima kasih..

Sunday, February 20, 2011

GIFT: Puan Sarah


tempahan dari lecturer tqah, Puan Noristisarah untuk tercinta..segan saya tau..hehe.. :')

terima kasih byk2 puan..


Thursday, February 17, 2011

GIFT: Dya




tempahan dari dya..thanks dya.. :)

GIFT: Isa






tempahan dari encik isa, 1 gift choc kepada anaknya dan 1 box choc isterinya.. :)
sweet kan? hehe.. :D

mana2 suami @ bf @ ayah yang nak jadi sweet jugak, bolehlah tempah dengan saya..
hikhikhik..

pemenang GA belum diumumkan

Assalamualaikum semua..

tqah belum sempat nak senaraikan semua peserta GA, dan juga pemenangnya..
sebabnya, line broadband kat rumah sewa tqah ni slow sangat..
kalau nak guna internet, kena g library..tp bukan sepanjang masa sempat nak g library...

terus jadi pelajar cemerlang sem ni sebab selalu g library..
padahal nak online je..hikhikhik.. :P

MAAFKAN saya ye semua.. :-(
saya akan cuba umumkan GA secepat mungkin..insyaAllah..
gambar-gambar juga saya akan update secepat mungkin, sama ada di blog ini atau facebook..


akhir sekali, maafkan atas servis teruk yang tqah berikan kepada semua pelanggan akhir-akhir ni..
mcm2 hal yg terjadi, kucar-kacir jadinya..
maaf banyak-banyak.. :-(



p/s: terima kasih kepada kak dni yang sangat baik atas special entry utk tqah..mmg happy sgt dpt kenal dni..xdpt nak komen, tekan kawasan komen xdpt2 sbb line slow.. :-(

Saturday, February 12, 2011